Popularni recepti

ukrasavanje mafina macarons keks
Zanimljivosti

Ukrasavanje mafina: Mafini sa keksom

486pogleda

Ukrasavanje mafina: Dodavanje keksa

Dodavanje keksa na vrh mafina je jednostavan nacin da unesete dodatnu dimenziju u ukus i izgled vasih mafina. Sa toliko razlicitih vrsta keksa i boja koje mozete koristiti, opcije su beskrajne. Mozete koristiti kekse sa cokoladom, vanilom, orasastim plodovima ili vocem za dodatnu aromu i teksturu.

Macarons keks

Ukrasavanje mafina: Macarons keksi su izvanredan izbor za dekoraciju mafina zbog svojih raznovrsnih boja. Sa sirokim spektrom boja, macarons keksi omogucavaju kreativnu slobodu u dekorisanju, prilagodjavajuci se svakoj temi ili prilici. Uz to, njihova kompaktna velicina cini ih idealnim za postavljanje na vrh mafina, dodajuci vizuelni efekat i uzitak u svakom zalogaju.

Ukrasavanje mafina: Pastelno plavi macarons keks i pastelno plavi slagukrasavanje mafina macarons plavi keks

Za pastelno plavi slag, dodajte nekoliko kapi plave jestive boje u slag i dobro umutite dok ne dobijete zeljenu boju. Zatim nanesite slag na ohladjene mafine koristeci spric za dekoraciju. Za plavi macarons keks, jednostavno stavite jedan keks na vrh svakog mafina nakon sto ste naneli slag. To ce dodati lepu dekoraciju i ukus ovim mafinima.

Ukrasavanje mafina: Pastelno roye macarons keks i pastelno ljubicasti slagukrasavanje mafina macarons keks

Za pastelno ljubicasti slag, dodajte nekoliko kapi ljubicaste jestive boje u slag i  umutite dok ne dobijete zeljenu boju. Zatim nanesite slag na ohladjene mafine koristeci spric za dekoraciju. Za roze macarons keks, isto stavite jedan keks na vrh svakog mafina nakon sto ste naneli slag.

Oreo keksmafin sa oreo keksom

Ukrasavanje mafina: Mafin sa Oreo keksom, i posutom cokoladom je popularan zbog kombinacije ukusa cokolade i keksa. Oreo keksi su veoma popularni i prepoznatljivi po svom karakteristicnom ukusu i teksturi, pa dodavanje ovih keksa mafinima daje poseban ukus i dodatnu hrskavosost.

Mafin sa rafaelo kuglicamamafin sa rafaelo kuglicama

Ukrasavanje mafina: Mafini sa Rafaelo kuglicama su popularni zbog slatkog, kokosovog ukusa koji karakterise ove kuglice. Kombinacija kokosa, bele cokolade i badema u Rafaelo kuglicama doprinosi bogatom i raskosnom ukusu ovih mafina. Dodatak Rafaelo kuglica mafinima daje poseban sarm i cini ih neodoljivim slatkisem. Osim toga, priprema ovih mafina je jednostavna, a rezultat je ukusan i dekorativan kolac koji ce sigurno obradovati sve ljubitelje slatkih poslastica.

Mafin sa cajnim keksommafin sa cajnim keksom

Ukrasavanje mafina: Mafini sa cajnim keksom su omiljeni zbog svoje jednostavnosti i izvrsnog ukusa. Cajni keks dodaje hrskavost i poseban ukus mafinima, cineci ih idealnim za uz kafu ili caj. Postoji mnogo razlicitih oblika cajnog keksa, od tradicionalnih duguljastih do raznih oblika sa sarenim prelivima.

Mafin sa mini krofnicamamafin sa mini krofnicama

Ukrasavanje mafina: Mafini sa mini krofnicama su kao mali, socni univerzumi slatkih iznenađdjnja. Osim sto su neodoljivo ukusni, ovi mafini su i estetski privlacni, sa mini krofnicama koje dodaju sarm i vizuelni efekat. Idealni su za posebne trenutke ili kada zelite da sebe ili druge obradujete necim posebnim. Mozete kupiti mini krofnice, ili ih napravite sami.

Mafin sa vaflommafin sa vaflom

Dodavanje vafla na vrh mafina, poput Knoppers ili nekog drugog brenda može takođe biti odlican izbor za ukrasavanje mafina!

ostavite odgovor