Popularni recepti

UGOVOR O USLOVIMA KORIŠĆENJA

Dobrodošli na Budizdraviji.com. Korišćenjem naše veb stranice, slažete se sa sledećim Uslovima korišćenja. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate pre korišćenja veb stranice.

KORISNIČKO PONAŠANJE

Slažete se da ćete koristiti Budizdraviji.com samo za zakonite svrhe i da ćete se suzdržati od bilo kojih zabranjenih aktivnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

  • Objavljivanje ili prenošenje bilo kog materijala koji je klevetnički, uvredljiv, obscen ili uvredljiv;
  • Učestvovanje u bilo kojoj aktivnosti koja krši prava drugih, uključujući autorska prava, zaštitne znakove, privatnost ili prava javnosti;
  • Pokušavanje da ometate rad veb stranice, uključujući hakovanje ili pokušaje prevara;
  • Predstavljanje druge osobe ili entiteta;
  • Prikupljanje ili sakupljanje bilo kojih ličnih informacija sa veb stranice.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Svi sadržaji na Budizdraviji.com, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, slike, grafiku i logotipe, vlasništvo su Budizdraviji.com-a i zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Ne smete kopirati, reprodukovati, distribuirati ili prikazivati bilo koji sadržaj sa veb stranice bez našeg prethodnog pisanog odobrenja. Međutim, možete deliti veze ka našem sadržaju na društvenim medijima i drugim veb stranicama.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Budizdraviji.com pruža informacije isključivo u obrazovne i zabavne svrhe i ne predstavlja zamenu za profesionalni savet. Ne dajemo nikakve garancije ni izjave u vezi sa tačnošću, potpunosti ili pouzdanošću informacija na veb stranici. Vi priznajete i slažete se da je vaše korišćenje veb stranice na sopstveni rizik.

PRIVATNOST

Mi ozbiljno shvatamo vašu privatnost. Molimo pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija o tome kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

PRESTANAK KORIŠĆENJA

Budizdraviji.com zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave obustavi ili ograniči vaše korišćenje veb stranice, ili vaš pristup celoj ili delu veb stranice, bez ikakvih obaveza prema vama. U slučaju da kršite ove Uslove korišćenja ili bilo koje druge uslove ili sporazume koje ste zaključili sa Budizdraviji.com-om, Budizdraviji.com zadržava pravo da preduzme odgovarajuće pravne korake protiv vas.

IZMENE UGOVORA O USLOVIMA KORIŠĆENJA

Budizdraviji.com zadržava pravo da izmeni ove Uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Svaka izmena će biti objavljena na veb stranici, a vaše korišćenje veb stranice nakon objavljivanja izmena predstavljaće vaše prihvatanje izmenjenih Uslova korišćenja.

PRAVO NA PROMENE

Budizdraviji.com zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni dizajn, izgled, funkcionalnost, sadržaj ili dostupnost bilo kog dela veb stranice bez ikakvih obaveza prema vama. Takođe zadržavamo pravo da ukinemo ili zatvorimo veb stranicu u bilo kom trenutku, iz bilo kog razloga i bez prethodne najave.

NADLEŽNOST I SUDSKA JURISDIKCIJA

Slažete se da Budizdraviji.com posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije, i da su ovi Uslovi korišćenja podložni zakonima Republike Srbije. Sva pitanja koja se odnose na ove Uslove korišćenja, kao i bilo koje druge sporove koji proističu iz vašeg korišćenja veb stranice, biće rešeni isključivo u nadležnosti sudova u Beogradu, Srbija.

KONTAKT

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primedbi u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, možete nas kontaktirati putem e-pošte na adresu [email protected].