Zanimljivosti

Temu Srbija: Iskustva

Električni pedikir

Na Temu sam našla električni odstranjivač zadebljale kože sa stopala, koji dolazi sa prilagodljivom brzinom i 60 različitih brusnih diskova.

Kako se koristi

Priručnik za korišćenje je bio jasan i lako razumljiv.

Pre nego što sam počela, namočila sam stopala u toploj vodi oko 10 minuta da omekšam kožu. Iz paketa izaberite brusni disk, kojih ima 60, tj. za 60 upotreba. Na kraju uređaja se nalazi okrugli deo gde se disk postavlja. Pritisnite disk na mesto dok ne vidite da se disk zalepio za uređaj. Kada ste sigurni da je disk na mestu, možete uključiti uređaj i započeti sa radom.

Uređaj ima opciju za prilagođavanje brzine, pa sam počela sa sporijom brzinom, a zatim povećavala kako sam se osećala ugodno.

Lagano sam prelazila uređajem preko područja sa zadebljalom kožom. Osećala sam se prijatno i odmah primetila razliku. Koža je postajala glatkija, a proces je bio veoma jednostavan. Nakon korišćenja, oprala sam stopala i nanela hidratantnu kremu za dodatnu negu.

Disk za električni pedikir.

Savet: Da biste postigli najbolje rezultate, menjajte diskove nakon svake upotrebe.

Cena uređaja+ 60 diskova= 1300din.

Za pristup linku gde se uređaj nalazi, kliknite OVDE.

Irigator za zube

Temu Srbija: Kada sam otvorila paket, odmah sam primetila kvalitet izrade. Uređaj je kompaktan i lako se drži, a rotirajuća glava omogućava jednostavan pristup svim delovima usne šupljine. Dizajn je moderan i savremen, što mi se dopalo.

Vodeni irigator je odlična investicija za svakoga ko želi da unapredi svoju oralnu higijenu. Sa cenom od 1670 dinara, pruža visoku efikasnost i lakoću korišćenja. Toplo preporučujem svima koji žele da postignu dublje čišćenje i osveženje usne šupljine.

Za pristup linku gde se irigator nalazi, kliknite OVDE.

Korektor

Prvo, moram da kažem da sam preoduševljena ovim korektorom. U opisu stoji da korektor pruža dugotrajnu pokrivenost za fleke, ožiljke, pa čak i tetovaže, a ima prirodan izgled. Temu Srbija: Cena mu je 255 dinara, što ga čini pristupačnim. Dolazi u jako malom pakovanju, ali je to sasvim u redu, s obzirom da je zasta minimalna količina potrebna da se prekriju fleke.

Odabrala sam nijansu Ivory jer imam svetliji ten, ali postoji još tri nijanse koje se mogu prilagoditi različitim tonovima kože. Odlična stvar je što se lako može naći nijansa koja odgovara vašem tonu.

Imam pigmentaciju na obrazima, tačnije popucale kapilare, i ovaj korektor mi odlično pomaže. Kada ga nanesem, primetila sam da se lako blenduje i savršeno prekriva nepravilnosti, a istovremeno izgleda prirodno. Korektor se dobro drži tokom dana i ne razmazuje se. Koristim ga ujutro, i iako imam sve obaveze, on ostaje na svom mestu, bez potrebe za čestim popravljanjem. Osećam se sigurnije u svojoj koži.

Ovaj korektor je odličan izbor za sve koji traže prirodnu pokrivenost i dugotrajno rešenje za nepravilnosti na koži. Sa cenom od 255 dinara, ima odličan odnos cene i kvaliteta. Toplo ga preporučujem svima, a posebno onima sa sličnim problemima kao što su pigmentacija ili popucali kapilari na licu.

Za pristup linku gde se korektor nalazi, kliknite OVDE.

Isidora C

Recent Posts

Adisonova bolest: Natrijum i šećer u krvi

Uticaj Adisonove bolesti na ravnotežu natrijuma i šećera u krvi Adisonova bolest je endokrini poremećaj…

10 сати ago

Ketoni u urinu: Razumevanje njihovog prisustva

Ketoni u urinu Ketoni u urinu, ili ketonurija, je stanje koje se javlja kada telo…

6 дана ago

Kalorije banana

Kalorije banana su jedno od najčešćih pitanja kada ljudi razmišljaju o tome koliko je banana…

1 седмица ago

Kesten: Zdravstveni benefiti

Bogat vlaknima Kesteni su bogati vlaknima, a u 100 grama pečenih kestena obično se nalazi…

1 седмица ago

Topla cokolada: Kreativne kombinacije

Bilo da uživate u klasičnoj verziji ili istražujete kreativne kombinacije, ovaj neprevaziđeni napitak može da…

2 седмице ago

Artritis prstiju sake

Bol u ranim fazama U početnim fazama artritisa, pacijenti često osećaju blagu nelagodu u prstima.…

2 седмице ago

This website uses cookies.